A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

Оголошення

ОГОЛОШЕННЯ

Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) спільно із виконавчим партнером, Львівською Аграрною Палатою, та за фінансової підтримки Уряду Франції, розпочинають програму надання допомоги сільським домогосподарствам у вигляді ваучерів для купівлі товарів сільськогосподарської діяльності та будівельних матеріалів. Програма діє у 11 територіальних громадах Львівщини,  серед яких Жидачівська міська територіальна громада.

12:13:54 25.01.2023

ПРО ПРОВЕДЕННЯ МІСТОБУДІВНОГО МОНІТОРИНГУ МІСТОБУДІВНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ НА МІСЦЕВОМУ РІВНІ

Повідомляємо, що відділом містобудування та архітектури відповідно до статті 23 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності»,  проводиться містобудівний моніторинг містобудівної документації на місцевому рівні за 2022 рік, результати якого будуть у вигляді аналітичного звіту.

15:06:07 20.01.2023

ПОДАТКОВА ІНФОРМУЄ

Про включення до складу податкової знижки суми коштів, перерахованих платником податку у вигляді пожертвувань у період воєнного стану неприбутковим організаціям          Жидачівська ДПІ ГУ ДПС у Львівській  області інформує, що відповідно до п.п. 14.1.170 п. 14.1 ст. 14 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VІ із змінами та доповненнями (далі – ПКУ) податкова знижка для фізичних осіб, які не є суб’єктами господарювання, – це документально підтверджена сума (вартість) витрат платника податку – резидента у зв’язку з придбанням товарів (робіт, послуг) у резидентів – фізичних або юридичних осіб протягом звітного року, на яку дозволяється зменшення його загального річного оподатковуваного доходу, одержаного за наслідками такого звітного року у вигляді заробітної плати та/або у вигляді дивідендів, у випадках, визначених ПКУ.

12:47:41 21.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень