Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

Новини

Дата: від до Скинути

Зустріч з головою Львівської ОДА (2020)

Зустріч з головою Львівської ОДА (2020)

Міський голова Жидачева Володимир Левко 24 липня зустрівся з головою Львівської облдержадміністрації Максимом Козицьким, котрий завітав у наше місто у межах робочої поїздки до Жидачівського району та оглянув хід капітального ремонту Міського будинку культури «Папірник». 

16:26 24.07.2020

Яскравий приклад утримання прилеглої території

Яскравий приклад утримання прилеглої території

У Жидачеві, на вулиці Гніздичівській, успішно працює підприємство ТОВ «Вуд Індастріз», яке нещодавно оновило виробничі приміщення ззовні, та провело благоустрій території, як на самому підприємстві, так і прилеглої. Керівники «Вуд Індарстріз» проявили креативний підхід до цього і вирішили зі звичайних бетонних плит огорожі зробити сучасне яскраве графіті. Для цього було запрошено львівського художника Тараса Довгалюка.

16:24 23.07.2020

Фотофакт. Благоустрій міста триває

Фотофакт. Благоустрій міста триває

Нещодавно відремонтовано прибудинкову територію біля дому, що на вулиці Симоненка, 4. Роботи виконала підрядна організація на замовлення Жидачівського міського виробничого управління комунального господарства. Інвестор робіт - Жидачівська міська рада.

16:22 23.07.2020

Оновлено прибудинкову територію на вул. Г. Сковороди

Оновлено прибудинкову територію на вул. Г. Сковороди

Цьогоріч Жидачівська міська рада завершила облаштування ще одного громадського простору – капітальний ремонт прибудинкової території біля багатоповерхівки вул. Г. Сковороди. Відтак до кожного під’їзду ведуть акуратні доріжки, обабіч яких встановлено лавочки, облаштовано дорожнє полотно і місце для паркування машин. А для зручності мешканців і перехожих зведено тротуар на цій вулиці.

16:34 21.07.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень