A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

У ТЕЙСАРІЇВСЬКІЙ ГІМНАЗІЇ ПРАЦЮЮТЬ НАД РЕАЛІЗАЦІЄЮ РЕФОРМ "НОВОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ"

Дата: 20.10.2022 17:13
Кількість переглядів: 107

Фото без опису

       Жидачівський міський голова Володимир Левко під час проведення методичного семінару керівників закладів освіти Жидачівської громади, який відбувся на базі Тейсарівської гімназії, позитивно оцінив роботу колективу гімназії з впровадження реформ «Нової української школи». Тут працюють над впровадженням нових підходів до організації навчально-виховного процесу, вишукують шляхи та можливості для покращення матеріально-технічної бази освітнього процесу. Всі добрі починання будуть підтримуватися керівництвом громади. Колектив гімназії має підтримку і від меценатів. У цьому плані варто відзначити ФГ «Пчани-Денькович».

        Протягом кількох останніх місяців адміністрація та педагогічний колектив гімназії  зробили багато добрих справ, зокрема, облаштували ігровий спортивний майданчик, оновили навчально-методичну базу й продовжують активно працювати над втіленням нових ідей. Тож такий творчий підхід до роботи та організації навчально-виховного процесу матиме постійну підтримку. Очільник громади запевнив, що вже до завершення 2022 року в навчальному закладі реалізують енергоощадний проєкт з реконструкції системи опалення.

       Спілкуючись із освітянами, Жидачівський міський голова Володимир Левко наголосив на важливості успішного впровадження концепції «Нової української школи» в усіх закладах освіти громади, розповів про вирішення актуальних питань організації навчально-виховного процесу в умовах воєнного стану, вислухав думки та пропозиції керівників закладів освіти громади.

    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень