Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ЗВІТ про роботу дільничного офіцера поліції Франків Олег Ярославович

Дата: 15.07.2024 10:14
Кількість переглядів: 88

Фото без опису

ЗВІТ

про роботу дільничного офіцера поліції сектору превенції патрульної поліції відділення поліції Стрийського РУП ГУНП у Львівській області ст. лейтенанта поліції  Франків Олег Ярославович

 

Територія обслуговування; с.Межеріччя, с.Заріччя, с.Демянка-Лісна, с.Демянка-Надністряна, с. Іванівці, с.Туради, с.Вільхівці, с.Волиця-Гніздичівська, с.Пчани, с.Тейсарів.

Протягом звітного періоду, а саме: січень-червень2024 року дільничним офіцером поліції Франків О.Я., задокументовано32 адміністративних правопорушень, з яких; адміністративних протоколів, за розпиття алкогольних напоїв та появу у нетверезовому стані в громадському місці (ст.178 КУпАП) 13 постанови про адміністративні правопорушення, за вчинення вчинення дрібної крадіжки (ст.51 КУпАП) 1 протоколи та інші.

Крім цього виявлено та задокументовано два порушення за ч. 1 ст. 156 КУпАП (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння), а саме за здійснення реалізації алкогольних напоїв неповнолітньому.

Також протягом 2024 року безпосередньо розкрито 5 кримінальних правопорушень.

Протягом звітного періоду неодноразово залучався для проведення спільних рейдів із державною службою України з надзвичайних ситуацій з метою проведення профілактичної роботи серед населення, щодо дотримання правил протипожежної безпеки, з працівниками Жидачівської  МТГ щодо перевірки житлово-комунальних умов в неблагополучних та малозабезпечених сім’ях, а також вечірніх та нічних рейдів з метою виявлення порушень громадської безпеки, в тому числі вчинених неповнолітніми.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень