Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ОГОЛОШЕННЯ ПРО СКЛИКАННЯ 35-ї СЕСІЇ ЖИДАЧІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 08.07.2024 11:43
Кількість переглядів: 70

18 липня 2024 року об 11.00 год. у приміщенні малого залу засідань Жидачівської міської ради відбудеться пленарне засідання 35-ї сесії Жидачівської міської ради VIIІ-го скликання 2020-2025 рр.

 

Порядок денний:

 

1. Про реєстрацію депутата Жидачівської  міської  ради VIII скликання 2020-2025р.р. (доповідач –– секретар міської ради Я. Гаврильчук)

2. Про внесення змін у рішення Жидачівської  міської  ради восьмого скликання 2020-2025рр. від 26.11.2020р. №16 «Про затвердження складу постійних комісій Жидачівської міської ради VIII  скликання  2020-2025 рр.» (зі змінами) (доповідач –– секретар міської ради Я. Гаврильчук)

3. Про затвердження звіту про виконання бюджету Жидачівської міської територіальної громади за I-е півріччя 2024 року. (доповідач –– начальник фінансового відділу І. Николин)

4. Про внесення змін до рішення Жидачівської міської ради «Про бюджет Жидачівської міської територіальної громади на 2024 рік» (доповідач –– начальник фінансового відділу І. Николин)

5. Про внесення змін до рішення Жидачівської міської ради від  14.12.2023р. № 2396 «Про затвердження кошторису видатків на утримання апарату Жидачівської міської  ради на 2024 рік» (доповідач – начальник відділу бухгалтерського обліку та звітності головний бухгалтер О. Мільчановська)

6. Про внесення змін до рішення Жидачівської міської ради від 06.07.2023 р. №2036 «Про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на території Жидачівської міської територіальної громади» (доповідач –– начальник відділу економічного розвитку та інвестицій Л. Шумельда)

7. Про внесення змін до Положення відділу економічного розвитку та інвестицій Жидачівської міської ради (доповідач –– начальник відділу економічного  розвитку та інвестицій Л. Шумельда)

8. Про прийняття в комунальну власність Жидачівської міської територіальної громади майна, отриманого в рамках Проєкту «ГОВЕРЛА» (доповідач –– начальник відділу економічного  розвитку та інвестицій Л. Шумельда)

9. Про затвердження Програми покращення матеріально-технічного стану Управління Державної казначейської служби України у Жидачівському районі Львівської області на 2024 році (доповідач –– начальник відділу економічного  розвитку та інвестицій Л. Шумельда)

10. Про затвердження проєкту детального плану території в районі вулиці Гніздичівська в м. Жидачеві (ТзОВ «ВУД ІНДАСТРІС») (доповідач – начальник відділу архітектури та містобудування – головний архітектор Л. Людкевич)

11. Про затвердження детального плану території в районі вулиць Шевченка, Веселка в с. Дем’янка-Лісна (доповідач – начальник відділу архітектури та містобудування – головний архітектор Л. Людкевич)

12. Про затвердження детального плану території на вулиці Січових Стрільців в м. Жидачеві (ПрАТ «Галгазотерм») (доповідач – начальник відділу архітектури та містобудування – головний архітектор Л. Людкевич)

13. Про внесення змін до програми соціальної підтримки Захисників та Захисниць України, членів їх сімей, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України Жидачівської міської територіальної громади на 2024-2025 роки (доповідач –– завідувач сектором з питань соціального захисту   І. Булат)

14. Про внесення змін до Комплексної програми соціального захисту та підтримки окремих категорій громадян Жидачівської міської територіальної громади на 2024-2025 роки(доповідач –– завідувач сектором з питань соціального захисту   І. Булат)

15. Земельні питання  (доповідач – начальник відділу земельних ресурсів Г. Федорів)

 

Різне

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень