Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ЗУСТРІНЕМО ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ ОЛЕКСІЯ ГАВРИЛЕНКА

Дата: 01.07.2024 08:29
Кількість переглядів: 72

Фото без опису

‼‼Додому на щиті 2 липня 2024 року повертається ще один Герой російсько-української війни‼‼

З сумом повідомляємо про те, що до рідних, які мешкають у селі Ганнівці Гніздичівської громади, востаннє повертається чоловік і батько солдат ГАВРИЛЕНКО Олексій Олександрович, 1983 р. н.., який вважався безвісти зниклим з червня 2023 року.

Страшна війна без жалю забрала життя ще одного нашого Героя – Захисника – старшого навідника гранатометного відділення гранатометного взводу роти вогневої підтримки мотопіхотного батальйону військової частини А0693.

ГАВРИЛЕНКО Олексій Олександрович, відданий Військовій присязі на вірність Українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок, в бою за Україну, її свободу і незалежність, загинув 30.06.2023 р. в населеному пункті Роздолівка Бахмутського району Донецької області.

Війна вдруге руйнує життя сім’ї загиблого Воїна. Перший раз – коли вигнала з рідного дому, адже Ганнівці стали домівкою вже після того як родина тікала від ворога з окупованих територій Запоріжжя. І ось знову біль – непоправний і невгасимий.

Висловлюємо щирі слова співчуття рідним та близьким.

Нехай Господь допоможе їм пережити цю непоправну втрату!

Інформуємо про те, що 2 липня 2024 року, близько 12:00 год., зустрічатимемо Захисника України Олексія ГАВРИЛЕНКА на межі Жидачівської громади, поблизу села Дем'янка-Наддністрянська.

Жалобний кортеж із загиблим Героєм в межах 12:10 год. зустрічатимемо в місті Жидачеві (зупинка біля храму Воскресіння Господнього). Колона рухатиметься вулицями: М Шашкевича, Кобзаревою, Данила Галицького, Січових Стрільців - до села Ганнівці Гніздичівської громади.

Просимо мешканців Жидачівської громади віддати шану полеглому воїну.

Вічна пам’ять і слава Герою!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень