Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

У СЕЛІ БЕРЕЖНИЦЯ ЖИДАЧІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВІДБУЛОСЯ ОСВЯЧЕННЯ ПАМ'ЯТНИКА НА МІСЦІ ПОХОВАННЯ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ ІГОРЯ КАПУСТИНСЬКОГО

Дата: 24.06.2024 08:59
Кількість переглядів: 60

Фото без опису

23 червня в селі Бережниця Жидачівської громади відбулося освячення пам'ятника на місці поховання Героя Ігоря Капустинського, полеглого у російсько-українській війні.

Ігор Капустинський народився 7 серпня 1962 року на Жидачівщині, в с.Бережниця. Навчався у місцевій школі, тривалий період проживав у Харкові, але не забував про рідне село і рідну землю, де б він не був.

Він мав золоті руки вмілого майстра-будівельника. На початку повномасштабної російської агресії повернувся із роботи з-за кордону та без вагань пішов захищати рідну землю. Так його виховали в українській патріотичній родині, тож він не міг вчинити по-іншому.

4 серпня 2022 року у селі Бережниця Жидачівської громади прощалися із воїном Ігорем Капустинським, який помер 30 липня 2022 року від отриманої важкої травми під час виконання бойового завдання неподалік Краматорська.

19 травня 2023 року у селі Бережниця, на фасаді місцевої школи, в якій навчався Ігор Капустинський, відкрили меморіальну дошку на вшанування пам’яті Захисника України.

Вічна пам'ять, шана і слава Герою!

 

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень