Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ЛЕГАЛІЗАЦІЇ ВИПЛАТИ ЗАРОБІТНОЇ ПЛАТИ ТА ЗАЙНЯТОСТІ НАСЕЛЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ЖИДАЧІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 14.06.2024 15:33
Кількість переглядів: 110

Фото без опису

14 червня у приміщенні Жидачівської міської ради,  під головуванням заступника міського голови Миколи Хомина відбулося чергове засідання комісії з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення. Засідання комісії проведено за участю представників податкової служби, служби зайнятості, Пенсійного фонду, відділу економічного розвитку та інвестицій та фінансового відділу Жидачівської міської ради.

До порядку денного було внесено основні напрямки роботи, а саме: проведення інформаційно-роз’яснювальної  роботи в процесі зустрічей з підприємцями з питань оформлення трудових відносин, дотримання соціальних гарантій в оплаті праці, підвищення рівня середньої заробітної плати, своєчасної і в повному обсязі сплати ЄСВ та про відповідальність за порушення законодавства про працю.

В ході засідання підприємці мали змогу отримати відповіді на запитання, що стосуються податкового, пенсійного законодавства, оплати праці працівників та відображення цих даних у звіті.

Також присутніх було проінформовано про державні програми підтримки бізнесу. Спілкування було доволі плідним та конструктивним, про що свідчить велика кількість запитань, які були задані членам комісії під час роботи.

       Вкотре хочемо проінформувати суб’єктів підприємництва, що здійснюють діяльність на території Жидачівської громади про те, що робота комісії  з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення триватиме й надалі.    Члени комісії завжди готові надати відповідні консультації по трудовому, податковому законодавству та по інших питаннях в межах своєї компетенції, то ж в подальшому просимо відвідувати засідання комісії та отримувати відповіді на власні запитання.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису
 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень