Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

РОБОЧА ЗУСТРІЧ ДЛЯ ОБМІНУ ДОСВІДОМ ТА ОБГОВОРЕННЯ АКТУАЛЬНИХ ПИТАНЬ ВИКОНАННЯ МІСЦЕВИХ БЮДЖЕТІВ У 2024 РОЦІ

Дата: 06.06.2024 12:38
Кількість переглядів: 91

Фото без опису

      6 червня у Жидачівській міській раді організовано проведення робочої зустрічі  керівників районних фінансових управлінь (відділів) і територіальних громад Львівщини для обміну досвідом та обговорення актуальних питань, повязаних із наповненням і виконанням бюджетів у поточному році.

      Захід організовано  Департаментом фінансів Львівської ОВА за сприяння Агенства США з міжнародного розвитку (USAID)  та американського народу  через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА».

    Слід зазначити, що такі зустрічі дають можливість поділитися практиками, розглянути виклики та знайти ефективні рішення для покращення управління фінансами на місцях.

    Під час проведення робочої зустрічі її учасники діляться власним досвідом в ході обговорення питань виконання місцевих бюджетів у 2024 році. Інформують, зокрема, про шляхи збільшення надходжень, податків і платежів до бюджетів територіальних громад, а також про планування та використання коштів у соціально-культурній сфері, про міжбюджетні трансферти, про збалансування місцевих бюджетів у 2024 році та про вжиття заходів щодо ліквідації наявного дефіциту коштів та обговорюють інші актуальні питання, окреслюють основні проблемні питання та напрацьовують свої подальші дії та завдання на поточний рік.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

         Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень