Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

6 ЧЕРВНЯ - ДЕНЬ ЖУРНАЛІСТА

Дата: 06.06.2024 08:29
Кількість переглядів: 61

Фото без опису

Шановні працівники засобів масової інформації!

 

Щиро вітаю Вас із професійним святом – Днем журналіста!

       Цей день особливий для всього нашого суспільства. Адже свобода слова, вільна преса, достовірна інформація – це невідємні атрибути відкритого демократичного життя. Вони мають велику цінність для кожної людини, яка хоче жити своїм розумом, самостійно приймати рішення і нести за них відповідальність.

     Це свято, без перебільшення, є загальнонаціональним, оскільки саме журналісти пишуть історію сьогоднішнього дня і забезпечують право громадян на одержання найбільш повної і точної інформації.

       Професійна майстерність, наполеглива праця і творчий підхід до справи є запорукою успіху  журналістів часопису «Новий час» та Жидачів ФМ. У Ваших матеріалах яскраво відображаються актуальні теми сьогодення, зокрема, історії наших Героїв та родин Захисників України, а також актуальні питання національно-патріотичного виховання молоді та волонтерської підтримки Збройних  Сил України. Особливу повагу викликає те, що, дотримуючись норм професійної етики, Ви підтримуєте конструктивний діалог із владою, сміливо висвітлюючи здобутки і вказуючи на проблеми.

         Хочу подякувати  за підтримку, плідну співпрацю, можливість бути почутим і зрозумілим громадою. Нехай читачі та радіослухачі з нетерпінням чекають на Ваші мудрі, правдиві, а інколи й гострі, інформаційні матеріали. Сподіваюся, що Ваше друковане та публічно мовлене слово завжди нестиме людям прагнення до злагоди, оптимізму, впевненості у майбутньому.

        Бажаю Вам родинного тепла, цікавих журналістських тем, яскравих   матеріалів. Нехай Ваша професійна діяльність приносить завжди тільки радість і моральне задоволення!

         

Жидачівський міський голова               Володимир ЛЕВКО         

 

         


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень