Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення і початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проєкті містобудівної документації:Детальний план території на вул.Січових Стрільців в м.Жидачеві Стрийського району Львівської області» та Звіту СЕО

Дата: 05.06.2024 15:40
Кількість переглядів: 31

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення і  початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проєкті містобудівної документації:

 

Повна назва документа державного планування: Детальний план території для розміщення комплексу споруд придорожнього сервісу АЗС з АГЗП, шиномонтажем та будівлями сервісного обслуговування водіїв та пасажирів на вул. Січових Стрільців в м.Жидачеві Стрийського району Львівської області» (ДПТ) та Звіт про стратегічну екологічну оцінку (СЕО).

            Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Жидачівська міська рада

Розробник Детального плану – ТзОВ «МІСТОПЛАН»

Строк громадського обговорення – 30 днів з дня оприлюднення ДПТ

            Процедура громадського обговорення: документ оприлюднено на вебсайті Жидачівської міської ради (http://zhydachiv-miskrada.gov.ua ) в розділі  «Оголошення».

Способи участі у громадському обговоренні: надання письмових зауважень і пропозицій на адресу:  81700, Львівська обл., м.Жидачів, вул.Шашкевича, 2, Жидачівська міська рада, відділ архітектури та містобудування, e-mail: zhidachiv-miskrada.gov.ua.

Проведення громадських слухань: 8 липня 2024 року о 16.00 год. у приміщенні залу засідань Жидачівської міської ради (81700, Львівська область, м.Жидачів, вул.Шашкевича,2 другий поверх)

 Відповідальна особа: Людкевич Л. В., контакти: тел./факс (03239) 31-151.

 Місцезнаходження документації у вільному доступі для ознайомлення : Жидачівська міська рада, відділ архітектури та містобудування, кабінет № 204.

             Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проєкту детального плану: не передбачено.

Міський голова

 

    Володимир ЛЕВКО 

   

 

   

 

         

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень