Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ОБГОВОРИЛИ АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДОСТУПНОСТІ ТА РОЗВИТКУ БЕЗБАР'ЄРНОГО ПРОСТОРУ

Дата: 31.05.2024 15:47
Кількість переглядів: 67

Фото без опису

       31 травня Жидачівський міський голова Володимир Левко взяв участь у зустрічі за круглим столом, проведення якого ініційовано представниками громадської організації «Група активної реабілітації».

      Представниця Правління ГО «Група активної реабілітації» Тетяна Фоміна, юрист проекту Віктор Кириллов та ініціатор проекту «Право на інклюзивні та якісні транспортні послуги в Жидачівській МТГ» Василь Махник у своїх виступах на зустрічі за круглим столом окресли бачення вирішення проблем доступності транспорту та розвитку безбарєрного простору загалом. Йшлося також про позитивний досвід громад в організації пасажирських перевезень. Обговорили можливі шляхи вирішення питань повязаних з наданням інклюзивних та якісних транспортних послуг.

     Жидачівський міський голова Володимир Левко розповів про напрацювання робочою групою проєкту Програми розвитку безбарєрного простору Жидачівської міської територіальної громади на 2024-2026 роки й ті першочергові кроки в напрямку забезпечення доступності та безбарєрності комунальних установ громади, а також медичних закладів та інших установ соціальної сфери. Мова також йде про вирішення питань забезпечення доступності місць облаштування автобусних зупинок.

       У діалозі взяли участь представники соціальних служб громади, відділу архітектури та містобудування міської ради, а також представники місцевих ЗМІ. Представники громадських організацій позитивно відзначили те, що вирішення питань безбарєрності в громаді активно обговорюються й вже здійснюються конкретні кроки у цьому напрямку.  

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

          


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень