Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 31.05.2024 12:52
Кількість переглядів: 74

Фото без опису

       31 травня під головуванням Жидачівського міського голови Володимира Левка відбулося засідання виконавчого комітету міської ради.

         На засіданні виконавчого комітету внесено зміни до показників бюджету громади на 2024 рік та прийнято рішення про організацію бюджетного процесу на 2025-2027 роки. Прийнято рішення про  надання статусу дітей, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, а також розглянуто та ухвалено рішення з ряду інших питань щодо соціального захисту мешканців громади.

     Виконавчим комітетом міської ради розглянуто проєкт Програми розвитку безбарєрного простору Жидачівської міської територіальної громади на 2024-2026 роки. Під час розгляду проєкту програми Жидачівський міський голова Володимир Левко проінформував учасників засідання про обговорення питань безбарєрності  на зустрічі за круглим столом, яка відбулася в Центрі надання адміністративних послуг Жидачівської громади за участі представників ряду громадських організацій, зокрема,  ГО «Група активної реабілітації».

      Виконавчим комітетом міської ради прийнято рішення про надання одноразової грошової матеріальної допомоги за рахунок коштів бюджету громади. Матеріальну підтримку буде надано, зокрема, Захисникам і Захисницям України, членам їх сімей, членам сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, військовослужбовцям, які прийняті на службу за контрактом у ЗСУ.  На засіданні виконавчого комітету також розглянуто ряд інших питань.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

    

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень