Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

СУЧАСНИЙ АПАРАТ УЛЬТРАЗВУКОВОЇ ДІАГНОСТИКИ

Дата: 30.05.2024 12:25
Кількість переглядів: 88

Фото без опису

        Співпраця Жидачівської міської ради в рамках реалізації Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» продовжує давати свої результати. Зокрема, завдяки цій співпраці  Жидачівська міська лікарня отримала сучасний апарат Ультразвукової діагностики від партнерів USAID «ГОВЕРЛА». УЗД-апарат поповнив сучасним обладнанням відділення діагностики. Слід зазначити, що обстеження пацієнтів Жидачівської міської лікарні за скеруванням сімейних лікарів здійснюватиметься безкоштовно.

         Система Ультразвукової діагностики може працювати стаціонарно, а також як переносна і мобільна та розширить можливості застосування сучасних технологій діагностики.

      Отримання нового обладнання дозволить покращити якість діагностики. Це також сприятиме розвантаженню вже наявного у міській лікарні діагностичного обладнання. Апарат Ультразвукової діагностики можна використовувати і для маломобільних груп людей. Також зменшиться потреба мешканцям громади звертатися до медичних установ районного чи обласного центру, адже буде можливість здійснити діагностику на сучасному обладнанні в Жидачівській міській лікарні, матеріально-технічна база якої постійно оновлюється.

        Слід також зазначити, що при реалізації цього проєкту Жидачівською міською радою було надано всю необхідну документацію про можливість використання УЗД-апарату в міській лікарні. Попередньо планувалося отримати це обладнання в рамках реалізації Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» у 2022 році. Але з початком повномасштабної російської агресії першочерговим стало вирішення безпекових питань. Наші партнери Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» надали вагому підтримку в забезпеченні громади потужними генераторами та іншим обладнанням для потреб цивільного захисту населення в умовах виникнення надзвичайних ситуацій.  

      Колектив Жидачівської міської лікарні висловлює щиру подяку партнерам Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» за сучасне обладнання – мобільну Ультразвукову діагностичну систему Versana Active. Її застосування дозволить виконувати весь спектр первинних УЗД-обстежень. Автоматизовані функції і розширений перелік клінічних програм спрощують процедуру дослідження, оптимізуючи робочий процес для щоденного інтенсивного використання. Versana Active має легкий  і компактний корпус та мобільний регульований по висоті візок для пересування системи. Новий УЗД-апарат, що також важливо, зменшить час очікування пацієнтів для отримання медичної послуги.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

       

            

 

 

        

         


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень