Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ЧЕРГОВА ЗУСТРІЧ ІЗ УПОВНОВАЖЕНИМИ ПРЕДСТАВНИКАМИ БАГАТОКВАРТИРНИХ БУДИНКІВ

Дата: 24.05.2024 09:09
Кількість переглядів: 69

Фото без опису

    22 травня в залі засідань Жидачівської міської ради відбулася чергова зустріч Жидачівського міського голови Володимира Левка із уповноваженими представниками багатоквартирних будинків міста Жидачева, в яких виникло ряд питань у звязку з реформуванням системи надання послуг з управління багатоквартирними будинками.

   Майже двохгодинне спілкування із міським головою та із уповноваженими компаній, які надають послуги з управління багатоквартирними будинками, яке на початку було дещо емоційним, адже в учасників зустрічі було чимало зауважень та запитань, поступово увійшло в конструктивне русло. При всіх проблемах, які накопичилися та потребують розвязання, все ж у більшості уповноважених представників багатоквартирних будинків є розуміння та бачення конкретних шляхів їх  вирішення.     Зійшлися на тому, що послуги, які є  і будуть, мають надаватися якісно. Необхідно також зважити все і дати чіткі відповіді щодо подальших узгоджених дій. Управляючі компанії свою діяльність повинні здійснювати прозоро, постійно комунікувати із уповноваженими представниками багатоквартирних будинків і їх мешканцями та на основі чинного законодавства, на конкурентній основі, належним чином виконувати свою роботу.

    За підсумками проведення зустрічі всім трьом компаніям, що надають послуги з управління багатоквартирними будинками: ТзОВ «Добробут-Жидачів», ТзОВ «Східна інжинірингова компанія» та міському виробничому управлінню комунального господарства рекомендовано (доручено) в термін до 1 червня 2024 року забезпечити виконання Правил надання послуг з управління в частині складання плану здійснення заходів з утримання спільного майна багатоквартирного будинку та прибудинкової території і поточного ремонту спільного майна. Вказані заходи необхідно обговорити і прийняти  на зустрічах (зборах) співвласників багатоквартирних будинків.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

    

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень