Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ЗУСТРІЧ У ЖИДАЧІВСЬКІЙ МІСЬКІЙ БІБЛІОТЕЦІ В РАМКАХ VI ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ФОРУМУ ВІЙСЬКОВИХ ПИСЬМЕННИКІВ

Дата: 13.05.2024 09:07
Кількість переглядів: 47

Фото без опису

10 травня Жидачів вкотре став однією із локацій літературного десанту Львівщиною «Слідом за #Голосами» в рамках Всеукраїнського форуму військових письменників.

Присутні у літературній вітальні міської бібліотеки мали чудову нагоду відкрити свої серця для спілкування з відомими авторами. Отож у нас в гостях були: сучасна письменниця, інстаблогерка та книжкова оглядачка, лауреатка конкурсу «Коронація слова» та Міжнародної українсько-німецької літературної премії ім. Олеся Гончара - Анастасія Нікуліна та український письменник, член Національної спілки письменників України Віктор Янкевич, який приїхав на зустріч з передової.

Під час зустрічі її учасники мали можливість ознайомитись із творчістю непересічних талановитих особистостей, які не лише розповіли про свою історію, але й презентували книги.

Дарунком для гостей та присутніх на заході стала пісня про Україну у виконанні учнів Жидачівського закладу загальної середньої освіти №1 імені Героя України Тараса Матвіїва (керівник Наталія Кулик).

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень