Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ПРО ОСНОВНІ ЗАВДАННЯ РОБОЧОЇ ГРУПИ З ПИТАНЬ МОНІТОРИНГУ БЕЗБАР'ЄРНОГСТІ НА ТЕРИТОРІЇ ЖИДАЧІВСЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 08.05.2024 09:34
Кількість переглядів: 88

Фото без опису

     7 травня Жидачівський міський голова Володимир Левко провів нараду з обговорення основних завдань робочої групи з питань моніторингу безбар'єрності на території Жидачівської громади.
     Розпорядженням міського голови від 25 квітня 2024 року №34-О створено робочу групу з питань моніторингу безбар'єрності на території Жидачівської міської територіальної громади. Її основне завдання - проведення моніторингу доступності територій, будівель і приміщень, усіх типів об'єктів, незалежно від форм власності, щодо доступності людини до фізичної, інформаційної, цифрової інфраструктури, суспільної та громадської, освітньої, економічної безбар'єрності.
     За підсумками проведення моніторингу та оцінки ступеня безбар'єрності об'єктів фізичного оточення і послуг для осіб з інвалідністю буде напрацьовано проєкт місцевої цільової програми.
     Під час проведення наради відбулося предметне обговорення першочергових завдань робочої групи з питань моніторингу безбар'єрності на території громади. Увагу було зосереджено на напрацюванні конкретного плану дій,  на необхідності проведення послідовної роботи, яка буде здійснюватися в руслі виконання плану заходів з реалізації Національної стратегії із створення безбар'єрного простору в Україні на період до 2030 року.

 

Фото без опису

Фото без опису

 


           

      

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень