Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ВЕЛИКОДНЄ ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ

Дата: 02.05.2024 15:28
Кількість переглядів: 60

Фото без опису

ШАНОВНА ГРОМАДО!

          
     Напередодні величного християнського свята, яке вже третій рік ми зустрічаємо в непростих умовах повномасштабної російської агресії, від усього серця вітаю наших мужніх воїнів, родини захисників України та всіх жителів Жидачівської громади зі світлим Христовим Воскресінням!
    Вітання  і велика вдячність нашим захисникам, які у ці дні боронять нашу державу на передовій і не можуть розділити Великодню радість зі своєю родиною. Завдяки Вам, закдяки Вашій стійкості та героїзму, ми  маємо можливість зібратися за одним столом з близькими та рідними.
     У щирій Молитві просимо для наших Захисників і Захисниць опіки від Воскреслого Спасителя, допомоги і сил у боротьбі за рідну землю. Згадуємо у скорботній Молитві тих Героїв, котрих уже немає разом з нами, які загинули, захищаючи Україну.
     Сьогодні, як ніколи, важливо берегти нашу єдність, адже  Великдень об’єднує всіх нас  вірою в перемогу світла над темрявою, добра над злом, життя над смертю, спонукає творити добро, працювати для зміцнення обороноздатності країни, підтримувати наших захисників й вірити в нашу перемогу.
    У ці святкові дні бажаю кожному жителю Жидачівської громади й всім нашим співвітчизникам благодатної Пасхальної радості, миру і злагоди у Ваших родинах! Нехай Господь береже Українських воїнів, допоможе  загоїти біль гірких втрат та додає сил, впевненості й віри в щасливе майбутнє України!
         

Жидачівський міський голова                Володимир ЛЕВКО
 

    

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень