Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ПРОАНАЛІЗОВАНО ВИКОНАННЯ ПОСТАВЛЕНИХ ЗАВДАНЬ ТА ВИЗНАЧЕНО ОСНОВНІ НАПРЯМКИ ПОДАЛЬШОЇ РОБОТИ

Дата: 25.04.2024 11:13
Кількість переглядів: 46

Фото без опису

      24 квітня  Жидачівський міський голова Володимир Левко провів робочу нараду, в якій взяли участь заступники міського голови, начальники відділів, керівники структурних підрозділів, комунальних підприємств та установ, старости старостинських округів громади.
     Нараду розпочали із обговорення стану виконання поставлених завдань та доручень міського голови за підсумками робочих нарад з визначення пріоритетних завдань роботи у І кварталі та у 2024 році загалом, які відбулася 19 лютого та 18 березня. Здійснено предметний аналіз стану справ, виокремлено проблемні питання, які потребують розв'язання.
     Міський голова зазначив, що поставлені завдання вирішуються, на окремих з них зупинився, адже вони потребують постійної уваги. Це стосується, зокрема, безпекових питань, облаштування укриттів. На попередньому пленарному засіданні сесії міської ради ці питання розглянуто та прийнято відповідні рішення, тож їх виконання потребує чіткої і злагодженої роботи. На їх виконання міським головою поставлено конкретні завдання та доручення.
    Також, на основі проведеного аналізу отримання доходів та бюджетних видатків 2023 року в розрізі старостинських округів громади, учасників робочої наради проінформовано про фінансування видатків на потреби сіл громади. Конкретні цифри свідчать про те, що вирішення питань соціально-економічного розвитку сільських територій залишається пріоритетним завданням. Ніякого ущемлення  в питаннях фінансування видатків на потреби сіл громади немає. Міський голова запевнив, що і в подальшому будуть враховуватися запити і потреби вирішення питань розвитку сіл громади.
     Під час проведення робочої наради увагу було зосереджено на обговоренні питань підготовки господарського комплексу громади до роботи в зимових умовах. Було зазначено, що попередня зима пройшла без серйозних ускладнень. Разом з тим, вже у весняний період посилились ворожі обстріли об'єктів енергетичної інфраструктури країни, в тому числі й на території Львівщини. Тож сьогодні є потреба у серйозній підготовчій роботі до нового опалювального періоду. Важливо бути готовими до непростих викликів, тож міським головою поставлено завдання вже до 20 травня 2024 року розробити для розгляду на засіданні виконавчого комітету міської ради заходи з підготовки господарського комплексу громади до роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025 років. До 10 травня також заплановано проаналізувати підсумки проходження минулорічного опалювального сезону в громаді. Наголошено на важливості акцентування уваги на економному використанні електроенергії та здійсненню енергоефективних заходів в установах громади, забезпеченні альтернитивними джерелами електроенергії бюджетних установ, комунальних установ і підприємств громади. Слід також проаналізувати роботу котелень, вирішити проблемні питання щодо збалансованості роботи теплових мереж.
     Міський голова позитивно оцінив роботу МКП "Жидачівводоканал", зазначивши, що керівництвом комунального підприємства створено належні умови для роботи колективу. Тут також здійснюється необхідні заходи для забезпечення стабільної роботи підприємства в умовах воєнного стану.
      Міським головою також серед першочергових завдань виокремлено питання безбар'єрності та доступності. Ці питання потребують постійної уваги  та вирішення. За підсумками обговорення цього важливого питання окреслено основні завдання та перспективні напрямки роботи, які ставлять за мету здійснення конкретних заходів щодо забезпечення безбар'єрності та доступності установ різних форм власності на території громади.  На робочій нараді розглянуто також ряд інших питань.  За підсумками її проведення міський голова надав відповідні доручення, визначив першочергові завдання та терміни їх виконання.

 

Фото без опису
            
       

       
         

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень