Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ЮНІ ФУТБОЛІСТИ ЖИДАЧІВСЬКОЇ ДЮСШ - СЕРЕД ПЕРЕМОЖЦІВ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ТУРНІРУ LEO CUP-24

Дата: 24.04.2024 10:24
Кількість переглядів: 34

Фото без опису

         18-21 квітня 48 команд нашої країни взяли участь у Всеукраїнському футбольному турнірі Leo Cup-24, який проходив у Винниках  на майданчиках зі штучним покриттям стадіону ім. Маркевича та комплексу Emily Resort на базі ФК "РУХ" (Львів).
         Як розповів наставник наших юних спортсменів Йосип Витак, юні футболісти Жидачівської ДЮСШ досягли чергового успіху, ставши бронзовими призерами срібної ліги Всеукраїнського турніру Leo Cup-24. Нашим юним футболістам було до снаги поборотися й за перемогу у золотій лізі, яле через певні технічні питання наші спортсмени стали призерами срібної ліги.
       На шляху до успіху 9-річні футболісти Жидачівської ДЮСШ у груповому етапі турніру перемогли своїх ровесників із Фк "Кіцмань" і АФ "Кривбас" та поступилися Фк "Львів".  Посівши ІІ місце у групі, юні футболісти Жидачівської ДЮСШ продовжили боротьбу за нагороди турніру та здобули ще ряд перемог.
         У боротьбі за ІІІ місце вихованці Жидачівської ДЮСШ з рахумком 7:2 перемогли Шахтар ProSchhool. Тож наші юні футболісти стали бронзовими призерами срібної ліги Всеукраїнського футбольного турніру Leo Cup-24. Перше місце здобули юні спортсмени Фк "Любарт", ІІ місце - CFC Amor (Хмельницький).
   Кращим футболістом Всеукраїнського турніру став наш Андрій Терлецький, кращим нападником - Дмитро Цар.
      Як повідомив тренер наших юних футболістів Йосип Витак, вже у п'ятницю, 26 квітня, вихованці Жидачівської ДЮСШ вирушать до Моршина, де візьмуть участь у черговому футбольному турнірі "Моршинська весна".
      Тож бажаємо нашим юним футболістам нових успіхів та яскравих перемог! Пишаємося Вами!

 

Фото без опису
   
       


            
         
 
    
        

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень