Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

УЧАСТЬ У КОНФЕРЕНЦІЇ З РОЗГЛЯДУ ПИТАНЬ ДОСТУПНОСТІ ТА ПЕРСПЕКТИВ РОЗВИТКУ МІЖМУНІЦИПАЛЬНИХ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ

Дата: 19.04.2024 09:40
Кількість переглядів: 98

Фото без опису

     15 - 17 квітня 2024 року представники Жидачівської міської ради взяли участь у конференції "Аналіз доступності, чутливості до конфліктів та перспектив розвитку міжмуніципальних соціальних послуг у пілотних громадах Проєкту   USAID «ГОВЕРЛА», яку в місті Івано-Франківську організувала ГО « Фундація «Простір».
     Учасники конференції відвідали Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Донбас – Прикарпаття » та  реабітаційний центр в с.Угринів.  Також громади презентували свої напрацювання в соціальній сфері, обговорили результати організованої роботи в рамках проєкту, проблеми та шляхи їх розв’язання задля покращення якості та доступності послуг досліджених об’єктів соціальної роботи в громадах, представляли розроблені соціальні паспорти власних громад.
    За підсумками проведеної конференції були сформовані рекомендації, спрямовані на напрацювання конкретних заходів, які будуть включені при розробці проєктів місцевих програм задля сприяння створення інклюзивних та доступних просторів в громаді.
    Цей захід був організований ГО «Фундація «Простір» у рамках гранту «Аналіз доступності, чутливості до конфліктів та перспектив розвитку міжмуніципальних соціальних послуг у пілотних громадах Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» та став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цього заходу не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень