Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ПЕРШІ РЕЗУЛЬТАТИ АКЦІЇ НА ПІДТРИМКУ ЗСУ "ПЕРЕТВОРИ ВІДХОДИ НА ДОНАТИ"

Дата: 16.04.2024 10:50
Кількість переглядів: 51

Фото без опису

Ми вже інформували про підтримку колективами шкіл громади ініціативи учасника бойових дій та волонтера Назара Татумира щодо проведення акції на підтримку ЗСУ "Перетвори відходи на ДОНАТИ". Коли ми готували наш перший матеріал про це, то до нас телефонували представники навчальних закладів й розповідали про їхню участь у цій благородній справі.
Вже за тиждень колективами шкіл громади вдалося зробити чимало. Як розповідають представники Жидачівського закладу загальної середньої освіти №3 ім. О. Партицького, всього за кілька днів їм вдалося зібрати майже 1,5 тонни макулатури. Також до 1000 і більше кг макулатури зібрали колективи шкіл №1 та №2 міста Жидачева, а також Зарічанської гімназії та інших шкіл громади.
Як повідомив Назар Татумир, вже на першому етапі акції ''Перетвори відходи на ДОНАТИ'' спільно назбирали 4320 кг макулатури на суму 28080 грн. Також 1260 кг макулатури на суму 8190 грн зібрали небайдужі люди, які долучилися до проведення акції на підтримку наших захисників. За перший тиждень акції зібрано загалом 5580 кг макулатури на суму 36270 грн.
Організатори акції на підтримку ЗСУ вдячні усім діткам, вчителям, батькам за допомогу. Окрема подяка також усім, хто долучився готівкою. Це і колектив ЗЗСО №1 імені Героя України Тараса Матвіїва (40 тис. грн). Це і кошти небайдужих громадян (2750 грн та 50євро).
Як зазначив Назар Татумир, на першу ціль (засоби РЕБ) зібрано 80 тис. грн. Також кошти використають на придбання приладів нічного бачення та найнеобхіднішого для наших захисників.
 
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень