Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ТОЛОКА З ПРИБИРАННЯ УЛЮБЛЕНИХ МІСЦЬ ВІДПОЧИНКУ НА ГОРІ БАЗИЇВКА

Дата: 12.04.2024 16:24
Кількість переглядів: 136

Фото без опису

     12 квітня представники колективу Жидачівської міської ради, відділів та комунальних установ громади разом із працівниками міського виробничого управління комунального господарства взяли участь у толоці з прибирання на горі Базиївка, яка є улюбленим місцем відпочинку мешканців міста і громади та наших гостей.
    Здійснено прибирання місць відпочинку: "Джерело", "Оглядового майданчика" на горі Базиївка, еколого-краєзнавчих стежок. Наші комунальники розчистили територію біля "Оглядового майданчика" та еколого-краєзнавчі стежки, які створено на території ландшафтного заказника "Базиївка", від хмизу, повалениих дерев і гілок.   
      У ці весняні дні ця мальовнича місцина на околиці міста Жидачева особливо приваблює своєю красою. Важливо оберігати і примножувати цю нашу перлину, адже справа небайдужих людей, які доклали зусиль і праці для створення ландшафтного заказника "Базиївка", потребує продовження.
     Напевно не всі знають, що у Жидачеві, на горі "Базиївка", створено виробничу базу Ботанічного саду Львівського національного університету імені І. Франка. У цю чудову весняну пору тут приємно побувати.
     У цій мальовничій місцині також розташований стадіон "Авангард", на якому вже у найближчий час розпочнуться поєдинки Чемпіонату Львівщини з футболу. Тож тут також кипить робота, щоб належним чином підготувати спортивну арену до нового футбольного сезону.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису
             
       

         
         
 
    
        

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень