Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ОГОЛОШЕННЯ ПРО СКЛИКАННЯ 33-ї СЕСІЇ ЖИДАЧІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 08.04.2024 12:21
Кількість переглядів: 73

18 квітня 2024 року об 11.00 год. у приміщенні малого залу засідань Жидачівської міської ради відбудеться пленарне засідання 33-ї сесії Жидачівської міської ради VIIІ-го скликання 2020-2025 рр.

Порядок денний:

1. Про реєстрацію депутата Жидачівської міської ради VIII скликання 2020-2025р.р. (доповідач –– секретар міської ради Я. Гаврильчук)

2. Про внесення змін у рішення Жидачівської міської ради восьмого скликання 2020-2025р.р. від 26.11.2020 р. № 16 «Про затвердження складу постійних комісій Жидачівської міської ради VIII скликання 2020-2025 рр.» (зі змінами) (доповідач –– секретар міської ради Я. Гаврильчук)

3. Про внесення змін до рішення Жидачівської міської ради від 26.11.2020 р. №17 «Про обрання голів постійних комісій Жидачівської міської ради VIII скликання 2020-2025рр.» (доповідач –– секретар міської ради Я. Гаврильчук)

4. Про внесення змін до Регламенту Жидачівської міської ради восьмого скликання 2020-2025рр. затвердженого рішенням Жидачівської міської ради від 24.12.2020 № 38 (доповідач –– секретар міської ради Я. Гаврильчук)

5. Про внесення змін до Положення про відділ архітектури та містобудування Жидачівської міської ради затверджене рішенням Жидачівської міської ради від 23.02.2023р. №1728 «Про реорганізацію відділу містобудування та земельних відносин Жидачівської міської ради, затвердження Положення про відділ архітектури та містобудування, як окремого структурного підрозділу» (доповідач –– в.о.начальника юридичного відділу А. Андрушків)

6. Про затвердження звіту про виконання бюджету Жидачівської міської територіальної громади за I-й квартал 2024 року (доповідач –– начальник фінансового відділу І. Николин)

7. Про затвердження рішення виконавчого комітету Жидачівської міської ради (доповідач –– начальник фінансового відділу І. Николин)

8. Про внесення змін до рішення Жидачівської міської ради «Про бюджет Жидачівської міської територіальної громади на 2024 рік» (доповідач –– начальник фінансового відділу І. Николин)

9. Про прийняття в комунальну власність Жидачівської міської територіальної громади майна отриманого від Релігійної Місії «Карітас-Спес» Львівської Архідієцезії Римсько-Католицької Церкви (портативні зарядні станції) (доповідач –– начальник відділу економічного розвитку та інвестицій Л. Шумельда)

10. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки вторинної (спеціалізованої) медичної допомоги КНП «Жидачівська МЛ» на 2024-2026 роки (доповідач –– начальник відділу економічного розвитку та інвестицій Л. Шумельда)

11. Про внесення змін до Програми забезпечення захисту населення і територій Жидачівської міської територіальної громади від надзвичайних ситуацій природного, техногенного та воєнного характеру на 2022-2024 роки (доповідач –– начальник відділу економічного розвитку та інвестицій Л. Шумельда)

12. Про затвердження заключних звітів про виконання цільових програм _Жидачівської міської територіальної громади за період 2021-2023 років (доповідач –– начальник відділу економічного розвитку та інвестицій Л. Шумельда)

13. Про затвердження програми розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Жидачівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Жидачівської міської ради Львівської області на 2024-2026 роки (доповідач –– начальник відділу економічного розвитку та інвестицій Л. Шумельда)

14. Про затвердження програми «Інфекційний контроль в комунальному некомерційному підприємстві «Жидачівська міська лікарня» Жидачівської міської ради Львівської області на 2024-2026 роки (доповідач –– начальник відділу економічного розвитку та інвестицій Л. Шумельда)

15.А. Про затвердження програми покращення стану забезпечення охорони громадського порядку та профілактики злочинності на території Жидачівської міської територіальної громади на 2024 рік(доповідач –– начальник відділу економічного розвитку та інвестицій Л. Шумельда)

15.Б. Про затвердження програми «Питна вода»(доповідач –– начальник відділу економічного розвитку та інвестицій Л. Шумельда)

16. Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Жидачівської міської територіальної громади на 2024 рік »(доповідач –– начальник відділу економічного розвитку та інвестицій Л. Шумельда)

17. Про затвердження статуту в новій редакції комунального некомерційного підприємства «Жидачівська міська лікарня» Жидачівської міської ради Львівської області (доповідач –– начальник відділу економічного розвитку та інвестицій Л. Шумельда)

18. Про приватизацію об’єкта комунальної власності Жидачівської міської територіальної громади (доповідач –– начальник відділу комунального майна та житлово-комунального господарства В. Сомик)

19. Про надання дозволу на розроблення детального плану території на вул. Стрийській в с. Вільхівці (Соболевський І.В.) (доповідач – начальник відділу архітектури та містобудування – головний архітектор Л. Людкевич)

20. Про надання дозволу на розроблення детального плану території на вул. Заводська в м. Жидачеві (Гаврилюк С.С.) (доповідач – начальник відділу архітектури та містобудування – головний архітектор Л. Людкевич)

21. Про надання дозволу на розроблення детального плану території на вул. Січових Стрільців в м. Жидачеві (ПрАТ «Галгазотерм») (доповідач – начальник відділу архітектури та містобудування – головний архітектор Л. Людкевич)

22. Про внесення змін до Програми розвитку фізичної культури і спорту в Жидачівській міській територіальній громаді на 2024-2026 роки затвердженої рішенням Жидачівської міської ради від 16.11.2023 №2336 (доповідач – начальник відділу молодіжної

політики та спорту – А. Ружак )

23. Про надання матеріальної допомоги (Станович І. С.) (доповідач – завідувач сектором з питань соціального захисту І. Булат)

24. Про надання матеріальної допомоги (Дубина І. Я.) (доповідач – завідувач сектором з питань соціального захисту І. Булат)

25. Про внесення змін до Програми харчування учнів пільгових категорій закладів загальної середньої освіти Жидачівської міської ради на 2024 рік затвердженої рішенням Жидачівської міської ради від16.11.2023р №2336 (доповідач – начальник відділу освіти Ю.Гурський)

26. Земельні питання

 

Різне


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень