A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

НАВЧАЛЬНИЙ СЕМІНАР "АУДИТОРСЬКІ РИЗИКИ ТА МЕТОДИ ЗАПОБІГАННЯ ПОРУШЕННЯ БЮДЖЕТНОГО ЗАКОНОДАВСТВА"

Дата: 05.04.2024 14:07
Кількість переглядів: 37

Фото без опису

      5 квітня в залі засідань Жидачівської міської ради фінансовим відділом міської ради організовано проведення навчального семінару "Аудиторські ризики та методи запобігання порушення бюджетного законодавства".
     Начальник фінасового відділу міської ради Ірина Николин спілкувалася із керівниками структурних підрозділів, комунальних установ та підприємств громади, представниками фінансово-бухгалтерських структур бюджетних установ, яких було проінформовано про важливі аспекти бюджетного законодавства. Йшлося про необхідність відслідковування новацій та змін у чинному законодавстві та їх врахування у повсякденній роботі. Учасники навчального семінару також мали можливість почути відповіді на запитання та отримали практичні рекомендації, які допоможуть ефективно виконувати поставлені завдання з дотриманням вимог чинного бюджетного законодавства.
     Із представниками бюджетних установ також спілкувався Жидачівський міський голова Володимир Левко. Було відзначено важливість проведення навчальних семінарів з розгляду актуальних питань здійснення фінансово-господарської діяльності та дотримання вимог чинного бюджетного законодавства. Тож проведення тематичних навчальних семінарів буде продовжено.

Фото без опису

Фото без опису

           

       

         
         
 
    
        

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень