Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ЮНІ ФУТБОЛІСТИ ЖИДАЧІВСЬКОЇ ДЮСШ СТАЛИ ПЕРЕМОЖЦЯМИ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ТУРНІРУ "КУБОК ЛЕГЕНД ФК "КАРПАТИ"

Дата: 28.03.2024 10:59
Кількість переглядів: 38

Фото без опису

Юні футболісти Жидачівської ДЮСШ продовжують прославляти Жидачівську громаду своїми яскравими перемогами.
Як розповів наставник наших юних спортсменів Йосип Витак, після перемоги у Всеукраїнському футбольному турнірі, який проходив на Закарпатті, в м. Іршава, команда Жидачівської ДЮСШ взяла участь у Всеукраїнському турнірі "Кубок Легенд ФК "Карпати".
Юні футболісти Жидачівської ДЮСШ знову стали переможцями Всеукраїнського турніру. Наша команда у груповому етапі турніру зіграла у нічию із "Волинню" (0:0), перемогла з рахунком 2:0 команду "Єврошпон". З рахунком 1:1 завершився матч із Івано-Франківським "Ураганом". Також наші юні футболісти з рахунком 1:0 перемогли "Чайку" (Ставчани).
Дві кращі команди нашої групи "Ураган" і ДЮСШ Жидачів продовжили боротьбу за "Кубок Легенд ФК "Карпати" вже у "Золотій лізі" серед 10 кращих команд - переможців групових етапів Всеукраїнського турніру.
На шляху до тріумфу наші юні футболісти здобули ще чотири перемоги. З рахунками 1:0 подолали "Шахтар" (Нововолинськ) та "Чемпіон" (Київ).
Напруженою була боротьба за перемогу в півфіналі та фінальному матчі турніру. Юні футболісти Жидачівської ДЮСШ за результатами пенальті (3:2) у півфіналі перемогли "Буковину" (Чернівці).
У фіналі наші спортсмени знову зійшлися з Івано-Франківським "Ураганом". Основний час поєдинку знову завершився нічиєю. А в серії пенальті вихованці Жидачівської ДЮСШ здобули перемогу з рахунком 3:2.
Як зазначив наставник наших юних футболістів, представники багатьох відомих футбольних клубів України часто перепитували: "Що то за місто Жидачів?". Вже після перемог наших юних футболістів цікавилися: "Яку футбольну академію наші футболісти представляють?".
Вихованці Жидачівської ДЮСШ отримали нагороди переможців Всеукраїнського турніру із рук Легенд "Карпат" Габора Вайди та Ярослава Кікотя.
Кращим гравцем турніру став наш Остап Ониськів, кращим захисником - Артем Труш.
Йосип Витак здобув титул кращого тренера Всеукраїнського турніру.
Пишаємося здобутками наших юних футболістів! Вітаємо вихованців Жидачівської ДЮСШ та їхніх наставників, рідних і близьких й бажаємо нових перемог!
 
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень