Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 26.03.2024 16:24
Кількість переглядів: 78

Фото без опису

     26 березня під головуванням Жидачівського міського голови Володимира Левка відбулося засідання виконавчого комітету міської ради.
    На виконання Програми соціальної підтримки Захисників та Захисниць України, членів їх сімей, членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України Жидачівської міської територіальної громади на 2024-2026 роки" на засіданні виконавчого комітету розглянуто та  прийнято рішення "Про затвердження  Порядку надання та виплати соціальної виплати дітям загиблих (померлих)  Захисників та Захисниць України, загиблих (померлих) ветеранів війни, а також дітям військовослужбовців, які перебувають у полоні, вважаються зниклими безвісти за особливих обставин". Розглянуто питання "Про прийняття на обслуговування осіб, які отримують соціальні послуги в КУ "Центр надання соціальних послуг" Жидачівської міської ради та внесення громадян до банку даних установи".  Також розглянуто ряд інших питань, які стосуються соціального захисту мешканців громади, захисту законних прав та інтересів дітей.
   Виконавчим комітетом затверджено календарний план спортивно-масових заходів у Жидачівській міській територіальній громаді на 2024 рік, заходів з реалізації Програми розвитку фізичної культури і спорту, затверджено кошторис витрат на проведення спортивно-масових заходів та кошторис витрат на участь футбольної команди "Авангард" у Чемпіонаті Львівської області з футболу на 2024 рік. Також розглянуто ряд інших питань.

 

Фото без опису
     

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень