Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ детального плану території в межах вулиці Шашкевича М. в м. ЖидачевіСтрийського району Львівської області та розділ «Охорона навколишнього середовища» (Звіт про стратегічну екологічну оцінку (СЕО)) в складі ДПТ.

Дата: 18.04.2024 09:42
Кількість переглядів: 56

Відповідно до статті 21 Закону України «Про регулювання  містобудівної діяльності», Постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 р. № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» та Положення про порядок проведення на території Жидачівської міської територіальної громади громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проєктів містобудівної документації, затвердженого рішенням Жидачівської міської радивід 25.03.2021 р. № 211, з метою ознайомлення членів територіальної громади з проєктомдетального плану території в межах вулиці Шашкевича М. в м.ЖидачевіСтрийського району Львівської області (надалі – ДПТ), (ініціатор Козак Х.М.) та розділ «Охорона навколишнього середовища» (Звіт про стратегічну екологічну оцінку (СЕО)) в складі ДПТ, Жидачівська міська рада повідомляє про початок обговорення та подання пропозицій до вказаного проєкту.

            Територія, на яку розробляється детальний план, знаходиться в західній частині м.Жидачів.       

Проектним рішенням ДПТвизначається параметри нового будівництва по вул. Щашкевича М.:

житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення на ділянці №1 та двоповерхового житлового будинку з мансардним поверхом на ділянці №2 зі зміною цільового призначення земельної, враховуючи ініціативу та інтереси потенційного інвестора – власників земельної ділянки.

Перелік текстових матеріалів, пояснювальна записка :

Частина І. Комплексна оцінка території,просторово-планувальна організація території, землеустрій та землекористування, природоохоронні та ландшафтно-рекреаційні території, обмеження у використанні земельних ділянок, забудова територій та господарська діяльність, обслуговування населення, транспортна мобільність та інфраструктура, інженерне забезпечення території, трубопровідний транспорт та телекомунікації, підготовка та благоустрій території.

Частина ІІІ.Обгрунтування проектних рішень,просторово-планувальна організація території, природоохоронні та ландшафтно-рекреаційні території, обмеження у використанні земельних ділянок, функціональне зонування території детального планування, забудова територій та господарська діяльність, обслуговування населення, транспортна мобільність та інфраструктура, інженерне забезпечення території, трубопровідний транспорт та телекомунікації, інженерна підготовка та благоустрій території.

Інженерно-технічні заходи цивільного захисту.

Охорона навколишнього середовища (Звіт про стратегічнуекологічнуоцінку).

Перелік графічних матеріалів із зазначенням масштабу:

- Схема розташування території ДПТ в системі планувальної структури населеного пункту (викопіювання з генплану м.Жидачів) М 1:5000;

- Схемасучасного використання території та Схема існуючих обмежень у використанні земель, М 1: 1000;

- Проектний план, Схема проектованих обмежень у використанні земель, М 1:1000;

- План функціонального зонування території, М 1:1000;

- Схема транспортної мобільності та інфраструктури, М 1:1000;

- Схема інженерного забезпечення території, М 1:1000 ;

- Схема інженерної підготовки, благоустрою територіїта вертикального планування, М 1:2000

- Схема інженерно-технічних заходів цивільного захисту на мирний час, М 1:1000

- Схема інженерно-технічних заходів цивільного захисту на особливий час, М 1:1000

- План червоних ліній, М 1:1000 ;

- Креслення поперечних профілів вулиць М 1:100;

Землевпорядна частина.

- План сучасного використання земель за формою власності із зазначенням категорій та виду цільового призначення з урахуванням наявних обмежень, обтяжень.

- План земельних ділянок, сформованих за результатами розроблення детального плану, відомості про які підлягають внесенню до Державного земельного кадастру.

- План обмежень у використанні земель, відомості про які підлягають внесенню до Державного земельного кадастру на підставі розробленої містобудівної документації.

- План земельних ділянок, право власності на які посвідчено до 2004 року та відомості про які не внесено до Державного земельного кадастру.

  Проектом ДПТвизначаєтьсядеталізаціяпланувальноїструктури та типу забудови на проектованійтериторії, яка віднесена до сельбищнихутворень, щовключаєжитлову і громадськузабудову.

Тут заплановано:

- будівництвожитловогобудинку з вбудованимиприміщеннямигромадськогопризначенняна ділянці №1 та двоповерховогожитловогобудинку з мансарднимповерхом на ділянці №2 по вул. Щашкевича М.  зізміноюцільовогопризначенняземельноїділянки;

- формування благоустрою.

            Замовник ДПТ: Жидачівська міська рада.

Розробник ДПТ:ТзОВ «Карпати Арх-Проект».

Підстава розроблення детального плану території:  рішення Жидачівської міської ради від 16.11.2023 р. № 2330«Про надання дозволу на розробленнядетального планутериторіїв районі вулиці Шашкевича М. ум.Жидачеві».

Місце ознайомлення з детальним планом території:м. Жидачів, вул. Шашкевича, 2, Жидачівська міська рада,  відділ архітектури та містобудування, другий поверх (начальник відділуЛюдкевич Л.В.).

Строк ознайомлення з детальним планом території – до 22.04.2024 року включно.

Відповідно до чинногозаконодавства знайомитися і подавати пропозиції до проєкту ДПТ мають право:

  •  повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розроблено дану містобудівну документацію;
  • юридичні особи, об’єкти нерухомого майна яких розташовані на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації;
  • власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої розроблено проект містобудівної документації, та на суміжних з нею територіях;
  • представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію;
  • народні депутати України, депутати відповідних місцевих рад.

Пропозиції подані особами, не зазначеними у вказаному вище переліку, або подані після встановленого строку, залишаються без розгляду.

Пропозиції подаються громадянами у письмовому та електронному вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

Пропозиції направляти на адресу:

  • 81700, Львівська обл., м. Жидачів, вул. Шашкевича, 2, Жидачівська міська рада;

e-mail:zhidachiv-miskrada.gov.ua.

  Термін подачі пропозицій до  22квітня  2024 рокувключно.

Відповідальна за організацію розгляду пропозицій – начальник відділу архітектури та містобудування Людкевич Л.В. (розпорядження міського голови від 16.01.2024 р. № 3-АГ).

           Розгляд пропозицій відбудеться 22квітня 2024 року о 15.00 год. у залі засідань Жидачівської міської ради (м. Жидачів, вул. Шашкевича, 2, другий поверх).

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень