A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення і початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проєкті містобудівної документації: детальний план території в районі вулиць Стрийська, Шашкевича М. у м. Жидачеві та розділ «Охорона навколишнього с

Дата: 20.03.2024 09:27
Кількість переглядів: 42

Повна назва документа державного планування: детальний план території в районі вулиць Стрийська,  Шашкевича М. у м. Жидачеві та розділ «Охорона навколишнього середовища» (Звіт про стратегічну екологічну оцінку (СЕО)) в складі ДПТ.

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Жидачівська міська рада

  Розробник Детального плану – ФО-П  Склярова Інеса Володимирівна

  Строк громадського обговорення – 30 днів з дня оприлюднення ДПТ

Процедура громадського обговорення: документ оприлюднено на вебсайті Жидачівської міської ради (http://zhydachiv-miskrada.gov.ua ) в розділі  «Оголошення».

  Способи участі у громадському обговоренні: надання письмових зауважень і пропозицій на адресу: 81700, Львівська обл., м.Жидачів, вул.Шашкевича, 2, Жидачівська міська рада, відділ архітектури та містобудування, e-mail: zhidachiv-miskrada.gov.ua.

 Проведення громадських слухань: 22 квітня 2024 року о 15.00 год. у приміщенні залу засідань Жидачівської міської ради (81700, Львівська область, м.Жидачів, вул.Шашкевича,2 другий поверх)

  Відповідальна особа: Людкевич Л. В., контакти: тел./факс (03239) 31-151.

  Місцезнаходження документації у вільному доступі для ознайомлення : Жидачівська міська рада, відділ архітектури та містобудування, кабінет № 204.

             Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проєкту детального плану: не передбачено


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень