A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ПРО ОСНОВНІ НАПРАЦЮВАННЯ 2023 РОКУ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ГАЛУЗІ КУЛЬТУРИ

Дата: 15.03.2024 08:51
Кількість переглядів: 82

Фото без опису

14 березня відбувся другий день звітування Народних домів-філій Жидачівської громади щодо основних підсумків роботи у 2023 році.
Відеопрезентацію проведених у 2023 році заходів представили Народні доми-філії Млиниського та Вільховецького старостинських округів громади.
В обговоренні підсумків роботи установ культури громади взяли участь: перший заступник міського голови Ігор Процан, начальник відділу культури міської ради Оксана Зубрицька, старости Млиниського та Вільховецького старостинських округів Світлана Бережанська та Зіновій Мажак, директор Жидачівського міського Будинку культури "Удеч" Марія Лесів та провідний методист закладу культури Лілія Сорока.
Слід також зазначити, що під час звіту Жидачівського міського голови Володимира Левка про роботу в 2023 році та представлення фінансовим відділом міської ради звіту про виконання бюджету громади за 2023 рік було позитивно оцінено напрацювання та спільні зусилля працівників галузі культури, їх ініціативність та відповідальний підхід до вирішення поставлених завдань.
 
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень