A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

РОБОЧА ЗУСТРІЧ ЩОДО ФОРМУВАННЯ ПОЛІТИКИ ПАМ'ЯТІ ТА МЕМОРІАЛЬНОЇ СПАДЩИНИ

Дата: 14.03.2024 11:23
Кількість переглядів: 164

Фото без опису

Вчора, 13 березня, за ініціативи сектору культурної спадщини Стрийської РВА, у Жидачівській міській раді відбулася робоча зустріч за участю Жидачівського міського голови Володимира Левка.
У зустрічі також взяли участь: перший заступник міського голови Ігор Процан, начальник відділу культури міської ради Оксана Зубрицька, начальник відділу архітектури та містобудування міської ради Леся Людкевич.
У межах робочої зустрічі обговорили механізми збереження цілісного простору меморіальної спадщини Стрийського району. Йшлося про необхідність впровадження уніфікованої системи вшанування пам'яті полеглих Героїв новітньої російсько-української війни, про налагодження співпраці та залучення ветеранів до процесів реалізації політики пам’яті і збереження меморіальної спадщини.
Ознайомилися із функціоналом та наповненням інтернет-ресурсу “Меморіальна спадщина “Слава і шана”, на якому вже практикується розміщення інформації про меморіальну та культурну спадщину громади. Також було окреслено основні напрямки спільної роботи і обдумано шляхи подальшої взаємодії та співпраці.
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень