Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

14 БЕРЕЗНЯ - ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОГО ДОБРОВОЛЬЦЯ

Дата: 13.03.2024 16:17
Кількість переглядів: 85

Фото без опису

      14 березня в нашій країні відзначають День українського добровольця. Десять років тому, в 2014 році, саме в цей день на тренувальну базу в Нових Петрівцях з Майдану Незалежності вирушили перші 500 бійців-добровольців Самооборони Майдану для формування першого добровольчого батальйону, який вирушив на схід України – на захист нашої держави та її суверенітету.
      Сьогодні Україна проходить найбільше випробування у своїй новітній історії – повномасштабну збройну боротьбу з російським агресором за власну незалежність і територіальну цілісність. Завжди, у найважчі часи нашої історії, кращі сини і дочки України ставали на захист рідної землі.
    Вдячний усім представникам Жидачівської громади, які у надзвичайно складних умовах боронять від ворога рідну землю.  Ми пишаємося Вами, цінуємо мужність кожного з  Вас. Просимо Бога, щоб оберіг наших воїнів й допоміг рідним і близьким й всім нам дочекатися щасливого повернення наших Героїв до рідного дому.  Назавжди збережуться в нашій пам'яті імена захисників, які віддали своє життя за Незалежність України.
      Вічна пам’ять і слава полеглим Героям!
      Слава Україні!

Жидачівський міський голова                  Володимир ЛЕВКО
       
               

     

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень