Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 12.03.2024 16:25
Кількість переглядів: 105

Фото без опису

      12 березня під головуванням Жидачівського міського голови Володимира Левка відбулося засідання виконавчого комітету Жидачівської міської ради.
       На засіданні виконавчого комітету заслухали звіти про виконання фінансових планів: міського комунального підприємства "Жидачівводоканал",  Жидачівського міського виробничого управління комунального господарства та комунального некомерційного підприємства "Жидачівська міська лікарня" за 2023 рік.  Також обговорили та окреслили основні перспективні напрямки діяльності комунальних підприєств у 2024 році.
      Прийнято рішення про продовження терміну дії договору тимчасового місця розташування спеціальних конструкцій зовнішньої реклами, а також рішення, яке стосується припинення дії договорів щодо надання послуг з управління багатоквартирними будинками у місті Жидачеві та розглянуто ряд інших питань.
        Також, з метою забезпечення виконання робіт щодо встановлення  та облаштування "Стели пам'яті" на честь вшанування військовослужбовців Жидачівської міської територіальної громади, які загинули, захищаючи Незалежність України, учасники засідання обговорили та прийняли рішення "Про встановлення "Стели пам'яті" по вул. Шашкевича М. (біля адмінбудинку) в м. Жидачеві, Стрийського району".
        Нагадаємо також про те, що питання вшанування пам'яті наших захисників було обговорено та узгоджено із представниками родин загиблих воїнів під час зустрічі із міським головою. На облаштування "Стели пам'яті" не будуть витрачатися бюджетні кошти. На ці потреби буде відкрито спеціальний рахунок в Ощадбанку для платежів з поміткою "На стелу пам'яті". Жидачівське міське виробниче управління комунального господарства виступатиме замовником та організатором робіт по облаштуванню "Стели пам'яті" відповідно робочого проєкту, розробленого ПП "Удеч Проєкт".

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень