Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

МЕШКАНЦІ СІЛ ГРОМАДИ МАЮТЬ МОЖЛИВІСТЬ ОТРИМУВАТИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ ЗАВДЯКИ СТВОРЕННЮ ВІДДАЛЕНОГО РОБОЧОГО МІСЦЯ РЕЄСТРАТОРА

Дата: 12.03.2024 15:58
Кількість переглядів: 56

Фото без опису

Сьогодні, 12 березня, вперше від початку створення Жидачівської громади, у приміщенні Бережницького старостинського округу відбулася реєстрація місця проживання новонародженої дитини за заявою матері та згодою батька.
Наші щирі й теплі вітання батькам, всім рідним і близьким із цією радісною подією. Бажаємо їхньому сину, щоб ріс здоровим і щасливим.
Як зазначив староста Бережницького старостинського округу Андрій Швед, це стало можливим завдяки створенню віддаленого робочого місця реєстратора. Реалізація цього проєкту дає можливість жителям сіл старостинського округу отримувати послуги реєстрації місця проживання, зняття з реєстрації та реєстрації новонароджених прямо на місці, не відвідуючи Центр надання адміністративних послуг у місті Жидачеві.
Звичайно, такі речі також можливо робити за допомогою сервісів додатку ДІЯ, але для тих, хто не має такої можливості, створено віддалене робоче місце реєстратора в старостві. Також є можливість подавати заяву на допомогу при народженні дитини.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень