Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ПРОДОВЖУЄТЬСЯ РОБОТА З ОЗЕЛЕНЕННЯ НАШОГО МІСТА

Дата: 11.03.2024 11:35
Кількість переглядів: 72

Фото без опису

     У місті Жидачеві та в інших населених пунктах громади продовжуються весняні толоки з прибирання та озеленення територій.
      Продовжується робота з озеленення нашого міста. Ми вже інформували про початок цієї доброї справи, про висадження на площі Свободи та в парку на вул. Шевченка кількох квітучих деревець Катальпи та коркового дерева, про молоду липу, яку посадили замість старого видаленого старого дерева на вул. М. Шашкевича, про сосни, які посадили у мальовничій місцині біля Базиївки.
      8 березня дружина Ярослава Турченяка висадила ялину, яку вирощено Ярославом Турченяком із насінин ялин, що ростуть на площі Свободи в місті Жидачеві. У сквері на вул. М. Грушевського висаджені квітучі деревця Катальпи. Також будуть рости й міцніти дуби на місці повалених дерев у чудовій місцині нашого міста під горою.
      Тим, що маємо таку можливість оберігати та примножувати красу нашого міста, завдячуємо яскравій і світлій людині - Ярославу Турченяку, якого вже більше року немає серед нас. Його благородну справу продовжує дружина - Євгенія Турченяк, адже всі саджанці дерев ми отримуємо із Розсадника громадської організації "ЕКО-Довкілля", який створив Ярослав Турченяк та реалізував ряд важливих екологічних проєктів за підтримки Міжнародних організацій: Заказник Базиївка, Екомережа, Розсадник, Громадський простір.
      Всі розпочаті Ярославом Турченяком добрі справи і проєкти будуть жити, адже вони зробили наше місто, нашу громаду ще прекраснішими. Він завжди радів, що плоди його праці служитимуть людям й служитимуть вони ще довго, як і житиме світла пам'ять про цю прекрасну, з відкритим серцем, добру і щиру людину.
 
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень