A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ЦІКАВІ ЗУСТРІЧІ ІЗ ТАЛАНОВИТИМИ ЛЮДЬМИ

Дата: 01.03.2024 09:36
Кількість переглядів: 66

Фото без опису

Вчора, 29 лютого, до Жидачівського закладу загальної середньої освіти №3 ім. О. Партицького завітала Ольга Береза - людина справді багатогранно талановита, добра та щира.
Ольга Береза - українська поетеса, письменниця, вишивальниця та бісероплетільниця, ілюстраторка. Пані Ольга є лауреаткою декількох літературних премій, зокрема Всеукраїнського літературного конкурсу імені Леся Мартовича (2021).
Запросила та організувала цю подію вчителька української мови та літератури Ольга Мирославівна Костик
Відбулися зустрічі з учнями 1-4-х класів, 7-А та 7 -Б класів, 10-11-х класів. Було цікаво послухати про нові збірочки письменниці, переглянути презентації, дізнатись, як створюється книга (насправді, це тривалий процес - від написання рукопису, створення ілюстрацій, редагування, верстки, домовленостей із видавництвом аж до друку). До речі, пані Ольга сама створює ілюстрації до своїх книг. Допомагає їй у цьому її син, Андрій Процюк (який також був гостем школи).
Майстриня також провела майстер-клас із хусткування для старшокласників.
Діти готувались до зустрічі із письменницею: семикласники інсценізували уривки творів, старшокласники зачитали улюблені поезії, подарували музичний дарунок. Було, направду, дуже цікаво!
Такі зустрічі не лише дають можливість дізнатись чимало нового, познайомитись із нашими талановитими земляками, але й надихають та мотивують.
 
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень