Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

У ЖИДАЧІВСЬКІЙ ГРОМАДІ СТАРТУВАВ ІІ ЕТАП СПОРТИВНИХ ЗМАГАНЬ "ВСЕУКРАЇНСЬКІ ЛІГИ ПЛІЧ-О-ПЛІЧ"

Дата: 29.02.2024 15:50
Кількість переглядів: 61

Фото без опису

        29 лютого у Жидачівській громаді, на базі Жидачівської ДЮСШ та Жидачівського закладу загальної середньої освіти №2, стартував ІІ етап спортивних змагань "Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч".   
        До слова, "Ввеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч" - це змагання серед учнів України у 5-ти захопливих етапах змагань на різних рівнях: шкільний, територіальний, районний, обласний та всеукраїнський. У сезоні 2023/2024 Всеукраїнські шкільні ліги проводяться з грудня 2023 до червня 2024 року у п'яти видах спорту: баскетбол, волейбол, футзал, спортивне орієнтування та черліденг.
        У церемонії відкриття ІІ етапу змагань "Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч" взяв участь перший заступник Жидачівського міського голови Ігор Процан. Змагання розпочали із спільного виконання Гімну України, Усі присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять полеглих захисників України.
        У перший день розпочалися змагання з волейболу серед дівчат у спортзалі Жидачівської ДЮСШ та серед юнаків - у спортзалі Жидачівського закладу загальної середньої освіти №2. Команди шкіл громади змагатимуться у чотирьох видах спорту: волейбол, баскетбол, футзал та спортивне орієнтування. Проведення змагань буде продовжено 7, 14 та 21 березня.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису
             

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень