Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту містобудівної документації - детального плану території в межах вулиці Шашкевича М. в м. Жидачеві.

Дата: 28.02.2024 15:25
Кількість переглядів: 50

Жидачівська міська рада з метою одержання та врахування зауважень та пропозицій громадськості повідомляє про оприлюднення Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки (надалі - Заява) проєкту містобудівної документації - детального плану території в межах вулиці Шашкевича М. в м. Жидачеві.

Зауваження та пропозиції щодо Заяви надаються у строк, що не перевищує 10 днів з дня внесення до Єдиного реєстру стратегічної екологічної оцінки заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки.

Пропозиції громадськості в процесі громадського обговорення подаються за адресою: 81700, Львівська область, Стрийський район, м. Жидачів, вул. Шашкевича М., 2 Жидачівська міська рада (ел. пошта: meriya.zhydachiv@i.ua, офіційний вебсайт: https://zhidachiv-miskrada.gov.ua/тел. 03239-31151) та подаються у письмовій формі фізичними особами із зазначенням прізвища, імені та по-батькові, місця проживання, із особистим підписом. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи. Анонімні пропозиції не розглядаються.

Заява

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень