Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ВИЗНАЧЕНО ПРІОРИТЕТНІ ЗАВДАННЯ

Дата: 20.02.2024 10:59
Кількість переглядів: 109

Фото без опису

      19 лютого  Жидачівський міський голова Володимир Левко провів нараду з обговорення та визначення пріоритетних завдань роботи у І кварталі та 2024 році загалом. У засіданні взяли участь заступники міського голови, начальники відділів, керівники структурних підрозділів, комунальних підприємств та установ, старости старостинських округів громади.
      Міський голова, розпочинаючи нараду, зазначив, що у грудні 2023 року на сесійному засіданні міської ради затверджено бюджет громади на 2024 рік. 15 лютого 2024 року також сесією міської ради затверджено ряд програм та внесено зміни до діючих програм, здійснено розподіл вільних залишків бюджету громади, які склалися на 1 січня 2024 року.  Пріоритетним завданням сьогодні є зміцнення безпеки і оборони нашої країни, тож з бюджету громади 15 січня додатково виділено на підтримку Збройних Сил України 3 млн грн. Більшість цих коштів (близько 90 відс.) виділено на придбання дронів та засобів радіоелектронної боротьби, а також іншого спорядження для 4 військових частин Збройних Сил України. Загалом на потреби безпеки та оборони і соціальний захист учасників бойових дій та їхніх сімей додатково із бюджету громади виділено близько 4,5 млн грн.
     Очільником громади окреслено першочергові завдання організації роботи відділів, структурних підрозділів, керівників комунальних установ і підприємств, старост старостинських округів у І кварталі та у 2024 році загалом. Серед першочергових завдань: забезпечення виконання бюджету громади у 2024 році, реалізація програм та вирішення основних питань забезпечення життєдіяльності громади. Особливу увагу буде сконцентровано на вирішені питань надання соціальної підтримки та соціального захисту учасників бойових дій та їхніх сімей.
     В ході робочої наради визначено основні напрямки діяльності, виокремлено проблемні питання, які потребують розв'язання у відповідних галузях та шляхи їх вирішення. Керівники  відділів, старости старостинських округів, керівники комунальних установ та підприємств у своїх виступах окреслили коло питань, над вирішенням яких працюють.
      Підсумовуючи нараду, міський голова надав відповідні доручення, визначив першочергові завдання та терміни їх виконання.

Фото без опису
            
       

       
         

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень