Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

СЕСІЯ ЖИДАЧІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 15.02.2024 17:06
Кількість переглядів: 129

Фото без опису

        15 лютого під головуванням Жидачівського міського голови Володимира Левка відбулося пленарне засідання 32-ї сесії Жидачівської міської ради, яке розпочали із хвилини мовчання на вшанування пам'яті полеглих захисників України.
        Депутати міської ради заслухали інформацію Жидачівської міської територіальної комісії про зміни у складі міської ради  та постанову ТВК про реєстрацію депутатами міської ради Ірини Возної та Володимира Шведа, які склали присягу.
        На пленарному засіданні сесії міської ради також розглянули заяву секретаря міської ради Віри Янклевич про дострокове припинення повноважень. Було організовано процедуру таємного голосування щодо припинення повноважень секретаря міської ради. Також шляхом таємного голосування депутати міської ради обрали секретарем міської ради депутата міської ради Ярослава Гаврильчука.
       На засіданні депутати міської ради затвердили звіт про виконання бюджету Жидачівської міської територіальної громади за 2023 рік та про результати виконання Програми економічного і соціального розвитку Жидачівської міської територіальної громади і цільових програм за 2023 рік, а також затвердили рішення виконавчого комітету міської ради та внесли зміни до бюджету громади на 2024 рік.
       Після жвавої дискусії та предметного обговорення, в якому взяли участь також і учасники бойових дій, депутати міської ради ухвалили рішення про спрямування  вільних залишків коштів бюджету громади, які склалися на 1 січня 2024 року. Додаткові кошти, зокрема, 959 тис. грн виділено на соціальний захист населення громади (в тому числі й на надання матеріальної допомоги Захисникам і Захисницям України, підтримку військовослужбовців, соціальні виплати дітям загиблих (померлих)  Захисників України). На програму фінансової підтримки ЗСУ та інших військових формувань додатково виділено 3 млн грн. Загалом на підтримку ЗСУ, на потреби безпеки та оборони і соціальний захист учасників бойових дій та родин Захисників додатково віділено близько 4,5 млн грн.
    Депутати міської ради затвердили Програму економічного і соціального розвитку Жидачівської міської територіальної громади на 2024 рік, внесли зміни до Програми соціальної підтримки Захисників та Захисниць України, членів їх сімей, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) Захисників та захисниць України Жидачівської міської територіальної громади на 2024-2026 роки, а також зміни до Програми фінансової підтримки Збройним  Силам України та іншим військовим формуванням на 2024 рік.   
     На засіданні також затверджено перелік об'єктів комунальної власності Жидачівської міської територіальної громади, які підлягають приватизації у 2024 році, затверджено ряд програм та внесено зміни до діючих програм. Внесено зміни до складу постійних комісій міської ради, а також розглянуто питання, які стосуються соціального захисту населення, містобудівні, земельні та ряд інших питань.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису
          

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень