Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

НЕ ЗАБУВАЙМО ПРО ЦЕ, ПАМ'ЯТАЙМО!

Дата: 08.02.2024 10:29
Кількість переглядів: 40

Фото без опису

Через кілька днів вже сплине два роки з початку повномасштабного вторгнення російських окупантів на Українську землю. Вже десять років український народ у важкій боротьбі відстоює незалежність і територіальну цілісність своєї країни.
Щоранку о 9-й годині на всій території нашої країни загальнонаціональною хвилиною мовчання ми вшановуємо українців, які віддали своє життя: усіх, хто воював, усіх військових та цивільних, дорослих та дітей. Усіх, хто міг би ще жити, якби росія не почала цю війну.
У цій порі над площею Свободи в місті Жидачеві щоранку звучать зворушливі слова із проханням зупинитись на мить, щоб вшанувати усіх, хто віддав своє життя у важкій боротьбі з ворогом, який приніс смерть і руїни на українську землю.
Площею Свободи сьогодні із наплічником рухався Український воїн, падав рясний сніг. Коли розпочалася загальнонаціональна хвилина мовчання і звучав Гімн України, воїн зупинився, хоч можливо поспішав кудись, й схилив голову перед пам'яттю всіх тих, хто віддав своє життя за нашу Свободу.
Ми ж інколи в своїх щоденних турботах завжди поспішаємо й забуваємо зупинитися на мить, щоб згадати про тих, кому завдячуємо своїм життям. Не забуваймо про це, пам'ятаймо!
Вічна пам’ять кожному, хто загинув за Україну!

 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень