A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 07.02.2024 12:59
Кількість переглядів: 100

 ОГОЛОШЕННЯ


Відповідно до законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування»,  «Про правовий режим воєнного стану»,  Жидачівська  міська рада приймає осіб (без конкурсного відбору)  на заміщення вакантних  посад посадових осіб місцевого самоврядування:


-Завідувач сектору з питань оборонної, мобілізаційної роботи надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення.  


Загальні вимоги до кандидата: Вища освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста, вільне володіння державною мовою. Стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування  на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років. Навики роботи на персональному комп’ютері.


При прийнятті на роботу перевага надаватиметься особам з  досвідом роботи,  пов'язаниим  з мобілізаційною підготовкою, військовим у запасі, військовим  із числа осіб з інвалідністю.


-Провідний спеціаліст сектору з питань оборонної, мобілізаційної роботи, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення


Загальні вимоги до кандидата: Вища освіта не нижче ступеня бакалавра, вільне володіння державною мовою, навики роботи на персональному комп’ютері.


Про перелік необхідних документів на заміщення вакантних посад, умови оплати праці можна дізнатися в головного спеціаліста з питань управління персоналом Жидачівської міської ради, за адресою: м. Жидачів, вул. Шашкевича, 2,  3-й поверх, кабінет №314, контактний телефон 097-43-66-271).


      Термін подачі документів до 23 лютого 2024р.

                                                                                 

  Жидачівська міська рада

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень