A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ОГОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу зпризначення управителя багатоквартирногобудинку м.Жидачів

Дата: 01.02.2024 09:06
Кількість переглядів: 218

ОГОГОЛОШЕННЯ

про проведення конкурсу зпризначення управителя багатоквартирногобудинку м.Жидачів

         Відповідно до Порядку проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 13.06.2016 р. № 150, на виконання рішення виконавчого комітету Жидачівської міської ради від 24.01.2024 року №6 «Про проведення конкурсу з призначення управителя  багатоквартирного будинку у м. Жидачеві повідомляємо про проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирних будинків, в яких не створено об’єднання співвласників багатоквартирних будинків, співвласники яких не прийняли рішення про форму управління багатоквартирними будинками в м. Жидачів Стрийського району Львівської області(список будинків додається). Конкурсна пропозиція подається учасником конкурсу на адресу: 81700, м. Жидачів, вул. Шашкевича 2, каб., 303. особисто або поштою починаючи з дати опублікування цього повідомлення  в  часописі «Новий час» та на офіційному сайті Жидачівської міської ради. Кінцевий строк подання конкурсних пропозицій визначено  05.03.2024р. до 17.00 год. Розкриття конкурсних  пропозицій відбудеться за адресою:  м. Жидачів, вул. Шашкевича, 2,  перший поверх в залі засідань 06.03.2024р. о 10.00 год.Конкурсна документація надається особисто або надсилається поштою організатором конкурсу його учаснику протягом трьох робочих днів після надходження від учасника заяви про участь у конкурсі у якій зазначається спосіб надання конкурсної документації(особисто, поштою, на електронну адресу).

      За довідками звертатися до секретаря конкурсної комісії, головного спеціаліста відділу комунального майна та житлово- комунального господарства ВЛАСІЙ Роксолани Романівни, каб. 115 тел. 0679926499 та заступника голови конкурсної комісії, начальника відділу комунального майна та житлово- комунального господарства Жидачівської міської ради  СОМИКА Василя Романовича, каб.119 тел. 0679884744.

     Конкурсна   документація для проведення  конкурсу  з призначення  управителя  багатоквартирного  будинку в місті Жидачеві

      Додадок  до конкурсної документації з призначення управителя багато квартирних будинків в м. Жидачеві

      ЛОТ №1

         ЛОТ №2


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень