Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ЗВІТ про роботу дільничного офіцера поліції сектору превенції Жидачівського відділення поліції №1 Стрийського РУП ГУНП у Львівській області старшого лейтенанта поліції ГІРНЯК Богдана Петровича

Дата: 25.01.2024 11:08
Кількість переглядів: 66

Фото без опису

ЗВІТ

про роботу дільничного офіцера поліції сектору превенції  Жидачівського відділення поліції №1 Стрийського РУП ГУНП у Львівській області старшого лейтенанта поліції  ГІРНЯК Богдана Петровича

 

Загалом на території Жидачівської об’єднаної  територіальної громади протягом звітного періоду, а саме січень – грудень 2023 року, зареєстровано25 кримінальних правопорушень.

Протягом цього ж часу на території Жидачівськоїоб’єднаної  територіальної громади нею задокументовано 126 адміністративних правопорушень, з яких: за вчинення домашнього насильства (ст. 173-2 КУпАП) 19 адміністративних протоколи, за розпиття алкогольних напоїв та появу у нетверезому стані в громадському місці (ст. 178 КУпАП) 31 постанова, про адміністративні правопорушення, за  вчинення дрібної крадіжки (ст. 51 КУпАП)15 протоколів,за куріння тютюнових виробів у заборонених місцях  (ст. 175-1 КУпАП)35постановита інші.

Також дільничним офіцером поліції відділення поліції №1 Богданом Гірняком проводилась профілактична робота із особами, які вчиняють домашнє насильство, раніше судимими з метою недопущення вчинення новихповторних випадків, злочинів чи правопорушень, здійснювався контроль відносно раніше судимих  осіб, яким судом встановлено адміністративний нагляд. За наявності вчинення правопорушень вказана категорія осіб притягалась до відповідальності згідно чинного законодавства.

Протягом звітного періоду неодноразово залучалася для проведення спільних рейдів із державною службою України з надзвичайних ситуацій з метою проведення профілактичної роботи серед населення, щодо дотримання правил протипожежної безпеки, з працівниками Жидачівської міської ради щодо перевірки житлово-комунальних умов в неблагополучних та малозабезпечених сім’ях,а також вечірніх та нічних рейдів з метою виявлення порушень громадської безпеки, в тому числі вчинених неповнолітніми.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень