Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

Звіт Про роботу дільничного офіцера поліції сектору превенції відділення поліції №1 Стрийського РУП ГУ НП у Львівській області старшого лейтенанта поліції Олега ФРАНКІВА

Дата: 25.01.2024 10:54
Кількість переглядів: 80

Фото без опису

Звіт

Про роботу дільничного офіцера поліції сектору превенції відділення поліції №1 Стрийського РУП  ГУ НП у Львівській області  старшого лейтенанта поліції  Олега Франківа.

 

Територія обслуговування:с. Межиріччя, с. Заріччя, с. Дем’янка - Надністрянська, с. Дем’янка - Лісна , с. Іванівці, с. Туради, с. Вільхівці, с. Волиця – Гніздичівська, с. Пчани, с. Тейсарів.

 

Протягом 2023 року дільничним офіцером поліції Олегом Франківом задокументовано 118 адміністративних правопорушень, зокрема з яких: за вчинення домашнього насильства (ст. 173-2 КУпАП) 10 адміністративних протоколів, за розпиття алкогольних напоїв та появу у нетверезому стані в громадському місці (ст. 178 КУпАП) 47 постанов про адміністративні правопорушення, за куріння тютюнових виробів у невстановлених місцях (ст. 175-1  КУпАП) 52 постанов про адміністративні правопорушення.Крім цього виявлено та задокументовано 2 порушення за ст. 156 КУпАП (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння), також виявлено та задокументовано 1 порушення за ст. 164 КУпАП (Порушення порядку провадження господарської діяльності без державної реєстрації як суб’єкта господарювання або без подання повідомлення про початок здійснення господарської діяльності, або без отримання ліцензії на провадження виду господарської діяльності, що підлягає ліцензуванню відповідно до закону), крім цього   виявлено та задокументовано 2 порушення за ст.44 КУпАП ( Незаконні вироблення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання наркотичних засобів або психотропних речовин без мети збуту в невеликих розміраз), та інші.

 

Також протягом 2023 року безпосередньо розкрито 6 кримінальних правопорушень.

 

Протягом звітного періоду неодноразово залучався для проведення спільних рейдів із Державною службою України з надзвичайних ситуацій з метою проведення профілактичної роботи серед населення, щодо дотримання правил протипожежної безпеки, а також вечірніх та нічних рейдів з метою виявлення порушень громадської безпеки, в тому числі вчинених неповнолітніми.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень