Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

БАТЬКО ГЕРОЯ УКРАЇНИ ТАРАСА МАТВІЇВА ОРГАНІЗУВАВ ЗБІР ТА ВІДПРАВКУ ЧЕРГОВОЇ ВОЛОНТЕРСЬКОЇ ПІДТРИМКИ ДЛЯ НАШИХ ЗАХИСНИКІВ

Дата: 22.01.2024 16:02
Кількість переглядів: 48

Фото без опису

     Напередодні Дня Соборності України батько Героя України Тараса Матвіїва організував збір та відправку чергової волонтерської підтримки бійцям 24 окремої механізованої бригади імені Короля Данила, в складі якої захищав Україну від московської орди його син.
     Серед тих, хто активно долучився до формування волонтерської підтримки, також і мешканці сіл Бережниця та Журавків Бережницького старостинського округу. Вони зібрали  для наших захисників продукти, закрутки, саморобні розпалювачі для дров, які виготовляють мешканці цих сіл. Дітки передали нашим воїнам свої малюнки із словами вдячності.
     Як розповів староста Бережницького старостинського округу Андрій Швед, напередодні Дня Соборності України він передав батькові Героя України смаколики від небайдужих людей. До волонтерської підтримки наших захисників також долучився о. Ярослав Квасній. Одна наша краянка із села Журавкова передала кошти на заправку авто.
     "Подяка всім від п. Тараса Матвіїва та від наших захисників із 24-ї бригади. Нехай Ваша підтримка  буде їм міцним щитом", - зазначив Андріій Швед.

Фото без опису

Фото без опису
    

     

      

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень