Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

УЧАСТЬ У РЕГІОНАЛЬНОМУ ТУРНІРІ З ФУТЗАЛУ СЕРЕД ВЕТЕРАНІВ "КУБОК ЗЛУКИ"

Дата: 22.01.2024 12:21
Кількість переглядів: 56

Фото без опису

      20 січня ветерани футболу Жидачівської громади, спільно із сусідами з Гніздичева та Держова, взяли участь у XXVIII регіональному турнірі з футзалу серед ветеранів "Кубок Злуки", який присвячений Дню Соборності України - 105-й річниці Акту Злуки УНР  і ЗУНР в єдину державу. Організаторами турніру виступили: управління культури, молоді та спорту Стрийської міської ради та Асоціація футболу Стрийської громади. Протягом багатьох років турнір проходить за сприяння голови Стрийської громади Олега Канівця та благодійного фонду "Добре серце".
     Його учасники перед початком змагань хвилиною мовчання вшанували пам'ять полеглих борців за волю та захисників України, а також усіх ветеранів футболу нашого краю, які віддійшли у вічність.
      У змаганнях, які відбулися у спортзалі Стрийської ДЮСШ, взяли участь ветеранські команди Стрия, Моршина, Сколе та Жидачева. Турнір пройшов на належному організаційному рівні та у цікавій спортивній боротьбі, за що учасники вдячні його організаторам.  Наша команда за підсумками проведення змагань здобула ІІІ місце. Серед найкращих гравців турніру у номінації воротар - Олександр Самсонов (Жидачів). Найстаршим гравцем турніру був Володимир Стефанишин ( 1957 р. н.) з команди ветеранів Жидачівської громади.

Фото без опису

Фото без опису
     

 

         

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень