Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

НАЛАГОДЖЕННЯ СПІВПРАЦІ МІЖ МІСТОМ ТАУСЕСТЕР І ЖИДАЧІВСЬКОЮ ГРОМАДОЮ

Дата: 18.01.2024 09:06
Кількість переглядів: 162

Фото без опису

        Як ми вже повідомляли, Жидачівський міський голова Володимир Левко отримав листа від Девіда Торбуна - мера міста Таусестера (Сполучене Королівство Великої Британії і Північної Ірландії). Звернення передав уродженець Жидачева Олег Найда, який із сім'єю проживає у Таусестері й активно займається волонтерською діяльністю.   Девід Торбун у своєму зверненні повідомив про бажання встановити постійні побратимські відносини між містом Таусестер і Жидачевом.
      Жидачівський міський голова передав слова подяки меру міста Таусестера та громаді міста за надання підтримки Україні та її захисникам у цей непростий для нашої країни час і запевнив, що вже в найближчий час буде здійснено зустрічні кроки для налагодження партнерських відносин між містом Таусестер і Жидачівською громадою.
      Рішенням сесії Жидачівської міської ради від 14.12.2023 №2404 "Про налагодження співпраці між містом Таусестер (Сполучене Королівство Великої  Британії і Північної Ірландії) та Жидачівською міською територіальною громадою" погоджено Протокол про наміри щодо налагодження співпраці та доручено міському голові його підписання.
       Наш краянин Олег Найда днями передав листа Жидачівського міського голови Володимира Левка  меру міста Таусестер Девіду Торбуну із словами подяки всім доброчинцям міста та всієї округи за щедру допомогу та підтримку народу України у боротьбі проти агресора. У зверненні, зокрема, йдеться: "З приємністю та вдячністю сприймаємо Вашу пропозицію про партнерство та братерські зв'язки між нашими містами. Маємо надію, що завдяки нашій спільній співпраці буде налагоджено зв'язки у всіх сферах діяльності наших громад". Девід Торбун, зі своєї сторони, запевнив, що вже у найближчий період планує приїхати в Україну та побувати в Жидачеві для налагодження партнерських зв'язків між містом Таусестер і Жидачівською громадою.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису
 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень