Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ОГОЛОШЕННЯ для співвласників багатоквартирних будинків

Дата: 03.01.2024 15:32
Кількість переглядів: 168

 ОГОЛОШЕННЯ
для співвласників багатоквартирних  будинків

     Врахувавши  звернення Жидачівського МВУКГ до Жидачівської міської ради про припинення надання послуги з управління багатоквартирного будинку, виконавчим комітетом Жидачівської міської ради прийнято рішення від 23.11.2023 року  №300 «Про організацію проведення конкурсу  з призначення управителя багатоквартирного будинку».  
    Відповідно до п.4.1. згаданого рішення та Закону України «Про особливості здійснення права власності в багатоквартирному будинку» співвласники будинку мають можливість самостійно визначати управителя будинку, або створити ОСББ.
    У разі, якщо співвласниками багатоквартирного будинку не буде визначено управителя або не створено ОСББ згідно норм чинного законодавства, управитель буде  призначений за результатами конкурсу проведеного Жидачівською міською радою.
    У випадку проведення зборів співвласників багатоквартирного будинку,  протоколи зборів подати до Жидачівської міської ради.
                        
    З текстом рішення виконавчого комітету Жидачівської міської ради №300 від 23 листопада 2023 року можна ознайомитись на сайті Жидачівської міської ради.

                                

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень