Жидачівська міська територіальна громада
Львівська область, Стрийський район

ЗІ СВІТЛИМ СВЯТОМ РІЗДВА!

Дата: 22.12.2023 15:12
Кількість переглядів: 147

Фото без опису

ДОРОГА ГРОМАДО!

      Різдво Христове і Новий рік – це добрі та світлі свята, які мають чарівну енергетику, втілюють наші мрії, дарують радість зустрічі з рідними та близькими, родинне тепло. Цьогоріч Різдво Христове вперше відзначаємо за новим церковним календарем 25 грудня.
      У цей непростий для нашої країни час важливо бути сильними, єднатися, жити з вірою в щасливе майбутнє України. Ми проходимо через біль важких втрат, але вистояли й віримо в нашу перемогу, будуємо плани на прийдешній рік, підсумовуємо наші здобутки у році, що минає. Наважливішим є те, що наші воїни мужньо захищають і визволяють українську землю від російських загарбників й віримо, що наша країна буде вільною. Для цього сьогодні необхідно спрямувати всі наші можливості, зусилля і ресурси.
       Ми пишаємося нашими захисниками, волонтерським рухом, талановитими дітками, досягненнями спортсменів. За три роки з часу створення Жидачівської міської територіальної громади, при всіх складнощах сьогодення, нам вдалося зробити чимало добрих справ.  Усе це - спільна повсякденна робота працівників органів місцевого самоврядування, депутатського корпусу та активних жителів нашої громади, які щиро вболівають про її розвиток.
       У  час наближення Різдвяних і Новорічних свят щиро дякую нашим воїнам, які у важкій боротьбі захищають Україну від ворога, волонтерам, які не втомлюються робити добрі справи, мешканцям громади, чия небайдужість спонукає по-іншому поглянути на проблеми, усім, хто робить наш спільний дім кращим.
      Щиро бажаю, щоб 2024 рік став для нас роком добрих змін, здійснення задумів, нових можливостей і досягнень. Щоб збулося наше найголовніше бажання - завершилася нашою спільною перемогою визвольна війна українського народу. Вірю, що разом ми пройдемо усі сьогоднішні важкі випробування, станемо сильнішими і обов’язково досягнемо всього задуманого.
      Бажаю всім нам у Новому році бути здоровими і щасливими, люблячими і мудрими! Нехай Вифлеємська зірка осяває Господнім світлом усі добрі починання й додасть нам віри в нашу спільну перемогу та щасливе майбутнє України.                          
      Щасливого Різдва Христового і Нового року!

Жидачівський міський голова                 Володимир ЛЕВКО

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень